tentang sesuatu

about anything

selamat datang ke blog aku

with 3 comments

slamat hari lahir utk post pertama blog aku sendiri, aku taktau la akan berjaya ke tak blog ni, tapi aku akan berusaha bersungguh sungguh! so, berharap korang yg membaca teruskan membaca tulisan aku ok. plan aku ialah aku nak tulis berdasarkan pecahan topik2 kecik tentang apa2 perkara pun yang terlintas di dalam otak aku, haha, aku ni beginner je, so pelan2 je la aku tulis ok

Written by abduljabbar

September 30, 2006 at 7:51 am

Posted in kehidupan seharian

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. dgn sukacitanya diberitahu aku org 1st menjejakkan kaki di blog ini (dgn cara meletakkan tapak kaki di skrin monitor)…haha..

    tulis jgn x tulis..kalau kau malas..kau paste je notes medical kau tuh.

    letak link blog aku weh..sekian time kasih

    faridfadhly

    September 30, 2006 at 11:07 pm

  2. jabbbbbbbbaaaaar!

    ija

    October 11, 2006 at 12:07 pm

  3. first time aku masuk blog kau. not bad. tp xsempat la nk baca kisah2 kau. InsyaAllah, next time. Kau budak medic ek? sempat gak create blog, terer ah..anyway, goodluck.

    kay

    December 11, 2006 at 7:01 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: