tentang sesuatu

about anything

tentang ubahsuaian blog ni

with 8 comments

aku dah ubah sikit blog aku ni, nak wat lebih simple, dan aku dah pindahkan kelas bahasa kannada ke page yg boleh di link kat atas ni, budak2 kelas aku bole la layan page tu, berguna utk third year nanti, aku update dari semasa ke semasa laa, aku ade letak kat bwh page ni live news pasal bola best sket sambil tgk blog aku bleh tgk headline bola yg latest.

router rumah aku problem betul sblum ni seterusnya internet aku pun jadik gila, terbantut aku nak tulis2 selalu, tapi baru tadi aku dah tukar adapter baru dan nampaknya sangat best, senang sket nak donlod episode2 tv series yg latest2 haha…

Written by abduljabbar

October 10, 2006 at 6:08 pm

Posted in special event

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. caya ahh..ada berita arsenal kat bawahtu..hebat2..

    kat header kau nih letak a gambar..baru menarek skett

    dload lost jgn x dload..

    senangje mau letak..wordpress mmg best

    farid fadhly

    October 11, 2006 at 12:53 am

  2. caya ahh..ada berita arsenal kat bawahtu..hebat2..

    kat header kau nih letak a gambar..baru menarek skett
    senangje mau letak..wordpress mmg best

    dload lost jgn x dload..

    farid fadhly

    October 11, 2006 at 12:53 am

  3. wow kantoi internet office aku lalok..dan dgn ini aku isytiharkan aku telah mengkomen kau sebanyak 3 kali.

    sekian.

    farid fadhly

    October 11, 2006 at 12:54 am

  4. jaabar…sbenarnye ko risau internet tu bkn sbb xleh tulis kan…tp sbb tak leh download citer2 best kan??
    waahahahahhahaah
    huhuhuhuhhuhhuh

    virgobiru

    October 11, 2006 at 1:53 am

  5. faridfadhly=aku takde idea kreatif la nak letak header, nanti kalo terpikir aku letak la, nak letak kat bahagian yg hitam atas tu ke atau bwh die?

    virgobiru=aku rasa tu sebab utama la, sbb aku stiap minggu mmg wajib dnload lost,prison break,house m.d.,greys anatomy. skrg movies tgh donlod world trade centre,elephant,amores perros. pastu tgh donlod game ps2 baru final fantasy 12, baru kluar us version, hahaha, hebat tak aku mengdonlod

    abduljabbar

    October 11, 2006 at 7:18 am

  6. cam ni aa br sng nak bc blog ko nih. hmm(padahal baru bace sekali). cett, memule aku ingat ko blaja bahase canada rupenye bahase org india.hampeh tol.

    adamjuni

    October 11, 2006 at 9:02 am

  7. ko xde idea lain ke selain “tentang”, mcm blog suhaimi la(blog suhaimi=”why”). suhaimi slalu tulih heading “why….?” ko plak “tentang….” kalo ko tanak ubah pon xpe, aku ttp bace. hehe.

    ija

    October 11, 2006 at 12:15 pm

  8. tentang = about, lain la sket drpd suhaimi, aku tak terpikir plak ade resemblance ngan suhaimi punye haha

    abduljabbar

    October 11, 2006 at 12:44 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: