tentang sesuatu

about anything

Penangguhan rasmi

with 3 comments

aku umum aku tangguhkan kejap blok ni ye, walaupun dah lama aku x post aku just nak bagitau aku ade exam sampai 9 december, jadi bila aku dah post yg baru jgn risau aku akan kecoh2 kat korang2 semua ye

Written by abduljabbar

November 24, 2006 at 12:40 pm

Posted in special event

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. bile mau blk msia??

    virgobiru

    December 13, 2006 at 3:24 pm

  2. eloo…panggilan budak medik dari jepun…saja nak berkenalan…tgh rasa bosan dok dikelilingi org jepun je tiap2 hari…baru baca dua je posts…amacam belajar medik kat india?…

    gnogud

    December 16, 2006 at 3:48 pm

  3. helo jabar helo helo.jaba apa kaba?ni dah tanggoh brapa lama dah ni.cepat la apdet.naek risau semua pembaca2 blog jaba yg tegar.manela tau takot2 jabar masok sepital skali lagi.cabol sunggoh mulot aku.ezri laa punya pasal ni.ehhehehehehehehehe. cepat tules cite baru cepat cepat.

    naqibroslan

    December 30, 2006 at 6:00 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: