tentang sesuatu

about anything

Selamat Hari Jadi ke-22 untuk Hani Sandrawati

with 7 comments

Syukur ke hadrat Illahi,di kesempatan yang best ni,aku, Abdul Jabbar ingin mengucapkan selamat ulang tahun ke 22 utk kekasih ku yg tercinta pada hari ini. aku ingin call die pada pkol 10.30 pagi hari ini kerana emaknye menyatakan yg die lahir pada 3 january 1985 pada pkol 10.30 pagi, hari ni akan menjadi hari yg best utk kami berdua. aku nak topup byk2 dan borak panjang2!!Ucapan kepada kekasihku: semoga panjang umur supaya jodoh kita akan ketemu di hari perkahwinan kelak, entry ni juga khas untuknya sempena hari jadinya pada hari ini, aku lebih suka sambut 3 januari drpd 1 januari(tahun baru), kalo buat 3 januari ialah starting utk tiap2 tahun lagi aku suka hehehe, dan aku harap dgn bertambahnya umur, moga menjadi lebih mature dan beriman dalam hidup dan juga menjadi lebih romantik dalam percintaan bersama aku!Penutup kata: Aku cinta padamu hani sandrawati! (cuba bygkan dalam kepala lagu sheila majid – aku cinta padamu)Sekian terima kasih!p/s:kpada para pembaca, jgn nak memandai komen kutuk2, komen baik2 je ye entry ni,entry2 yg lain takpe kalo nak kutuk2 hehehehe

Written by abduljabbar

January 3, 2007 at 4:00 am

Posted in special event

7 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. wahai jabbar

    walaupon entri ni utk hani, tapi aku berasa sungguh terharu
    terharu utk hani ko tu
    ko ni mmg romantik haha
    bertuahhhhhh hani tu ye

    aku yakin kalo hani dpt baca entri ko skrg ni, mesti smpi menitis airmata die
    yela..dh la jauh
    mesti die rindu sgt kat ko

    aku doa moga korg kawin smpi ke anak cucu nnt
    jgn lupe ajak batek&aku nnt (rsnye ktrg kawen pon sama tahun dgn ko hehe)

    selamat hari jadi girfren jabbar!!
    =D

    virgobiru

    January 3, 2007 at 10:20 am

  2. hahhaa..jiwang siot ko jabbar..tp tkyah ar sampai pos 2 kali kn..ekeke

    nadiya

    January 7, 2007 at 2:25 am

  3. sedap name awek ko…
    ckp selamat hari jadi kat die ek..

    oleen

    January 7, 2007 at 2:19 pm

  4. comel2…aku kagum ngn ke-romantikan ko

    kay kamal

    January 10, 2007 at 12:02 am

  5. huhuhuhu………tapi tak nak balik malaysia masa cuti… mana kesetiaan ni….. hahahaha… memain jerk

    Kay

    January 13, 2007 at 5:25 pm

  6. wow!! romantisnye jabbar!! mahu mahu… saye juga mahu boyfriend yg romantis sepertimu. eheee… hani, hepi belated birthday! semoga korang berdua bahagia. n kawin jgn tak jemput aku tau jabbar!

    azia

    January 13, 2007 at 9:02 pm

  7. Hi everybody! Does anybody know what is levitra? What a shirt? I go crazy about this!
    Look Here

    tatepilot

    April 16, 2007 at 1:54 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: