tentang sesuatu

about anything

Majlis Hari Raya Aidil Adha

with 2 comments

pada 31/12/06,Majlis hari raya selamat diadakan dengan jayanya sekali! Mmg agak meriah dan best, skali layan movie independence day kat AXN, cte ni storyline ni aku suka, tapi menyampah gile dgn konsep, “US the saviour” pegi mampus daa, ok2 berbalik kepada tajuk asal,

Aku menjadi pengerusi majlis(takde mende pun sbenarnya-just cakap craps sket pastu serahkan kat kawan2 yg lead takbir sama2) pastu diikuti oleh 5 org mengetuai takbir bersama2 raya aidil adha ni, pastu dah abis smua org menjamu selera seperti berikut:

*Murtabak daging dan ayam (diketuai oleh wawa, dibuat bersama sama oleh smua org)
*Kek Batik = Wajib utk semua jenis perayaan (dibuat solo seorang diri oleh Razmi yg paling pakar dalam bab2 kek2 atau puding)
*Mee Hoon Sup Ayam (diketuai oleh ezliani dan dibantu oleh penghuni rumah thor)

akhirnya ianya berakhir dgn kegembiraan dan kemuafakatan,Alhamdulillah….

untuk gambar2 sila lah ke blog bergambar fairuz yg hensem
http://kayz-fairuz.fotopages.com/

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. kek batek?
    hikhikhikhikhikhik
    tu bf aku tuh
    hehehehhehe

    virgobiru

    January 10, 2007 at 6:49 pm

  2. Assalamualaikum.
    Tumpang lalu ek..
    Best tak beraya kat negara orang??
    Hm.. camne la kalau rasa beraya kat oversea.. hm..
    anyway, kalau sudi, meh la datang blog aku..🙂

    al-Marbawi

    January 11, 2007 at 2:41 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: